TV-format

Styrkan i formatutveckling är en hörnsten för Mediabruket. Idag har ett tiotal av våra helt egna format sänts i broadcast, nästan samtliga i Sveriges Television. Vi har också varit delaktiga i utvecklingen av ett flertal andra format som sänts i broadcast.

När Sveriges Television 2014 valde ut format att presentera på Mipcom i Cannes var två av fem format utvecklade på Mediabruket.

TV-produktion

Vi är ett ungt bolag med en gedigen erfarenhet av det hantverk som ger rörlig bild. Genom åren har vi arbetat med flera av de största och mest prestigefyllda titlarna inom svensk television.

Idag arbetar längs produktionskedjans alla delar: research, manus, casting, filmning, klippning och ljussättning. Vi tar gärna ett helhetsansvar för att garantera nytänkande och kvalitet från början till slut.

Informationsfilm

När ditt företag eller din organisation söker rörlig bild som berör, är du välkommen oss. Vi syr helhetslösningarna som ser till att ditt budskap når hela vägen fram.

Vi välkomnar utvecklingen där kraften i TV nu användas på allt fler plattformar. Redan idag har vi en flertal stora organisationer som kunder och står bakom internationella produktioner.